1. U bent hier: Home
  2. > Klantbeoordelingen

Onze klantbeoordelingen

Heb je een bij ons een leuke ervaring gehad? voeg je eigen beoordelingen toe!
Algemene beoordeling
op 29 maart
Een kleine escaperuimte met 1 kamer. Toch zat er veel variatie in van opdrachten. Wij waren met 2 personen, maximale is voor 4 personen vinden wij.
op 10 maart
Al meerdere escape rooms gedaan; dit is een aanrader! Leuke setting op het strand in een bus. Goede puzzels, gave uitdaging. Heel enthousiast personeel.
op 20 januari
Spannende, uitdagende escape room. Leuk dat er een grote variëteit aan puzzels is en dat er verschillende paden zijn om te ontsnappen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
op 28 augustus 2017
Hele spannende kamer op een mooie locatie! Met 30 seconden over was het een goede uitdaging! Leuk enthousiast personeel, een aanrader!
op 12 mei 2017
Van alle escape rooms die we hebben gedaan veruit de meest uitdagende. locatie is top. een aanrader.
op 9 april 2017
We hebben de escape room gedaan als alternatief voor het blokarten, gezien er te weinig wind stond. We waren positief verrast: de escaperoom was origineel en uitdagend en de medewerkers erg enthousiast en vriendelijk.
op 22 juni 2016
Geweldig thema zeer ingenieus uitgewerkt in een oude DHL-bus! Wij hebben enorm genoten, vooral ook omdat mijn groep van 3 personen wel op tijd wist te ontspannen, en de andere groep van 3 collega's niet :-)
op 12 juni 2016
De escaperoom is een echte aanrader! Uitdagend, grappig, spannend en niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Een top uitje, met onwijs vrolijk en leuk personeel!
op 15 april 2016
Wij waren een van de eerste groepen die deze nieuwe escaperoom mochten en uitproberen en wat was het leuk! We verbaasden ons over alle technische snufjes die hierbij kwam kijken en braken onze hoofden over alle puzzels. Een super leuke activiteit!
op 15 april 2016
Wat was het gaaf! Door goed samen te werken en vooral goed te overleggen is het echt mogelijk om te ontsnappen. Niet te ver denken, elkaar vertrouwen en vooral een hoop lol hebben. Enorme aanrader!
op 15 april 2016
Wat gaaf was dit!! Ik ben niet echt dol op spelletjes maar dit moet je wel gedaan hebben.
op 15 april 2016
Wat een avontuur! In een te gekke omgebouwde oude DHL bus zijn wij vandaag gelukkig net op tijd ontsnapt. De puzzels zitten goed in elkaar en door op alle aanwijzingen te letten zijn we uiteindelijk ontsnapt aan de politie. Een hele gave ervaring.
op 11 april 2016
Was heel gaaf. Met z'n 5-en gedaan. Je moet goed zoeken, nadenken en creatief zijn om te ontsnappen uit deze escaperoom
op 11 april 2016
Erg tof. Met vijf vrienden op zoek naar aanwijzingen, puzzels oplossen en codes kraken. De vrachtwagen ziet er tof uit alsof je in een lab zit. De muziek maakt de sfeer compleet. Een aanrader.
op 2 april 2016
Ik ben met vier vriendinnen nét op tijd ontsnapt. De escape room is heel goed opgezet, je valt van de ene verassing in de andere. We hebben nog een hele tijd nagepraat over wat we allemaal hebben meegemaakt. Zeker een aanrader!